Politika privatnosti

Zaštita privatnosti podataka
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima.
Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše Ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka, isporučujemo Vam naručeni proizvod.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u SZR Imago odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene neophodne podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe osim gore navedenih, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Prijava na NEWSLETTER
Prijavom na Imago-Doboj.com Newsletter korisnik se upisuje na listu primatelja za potrošačke pogodnosti, kao što su: obavještavanje o novostima, akcijama vezanih za e-shop, koji su bitan dio kampanje naše digitalne marketinške strategije.
Našim kupcima dajemo mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing (newsletter) liste, nakon što se na istu prijave.

Saglasnost i promene uslova
Korišćenje našeg web shop-a podrazumjeva saglasnost korisnika sa našom politikom privatnosti.
SZR Imago se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog a sve promjene politike privatnosti postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.